Najtraženije edicije

CorelDRAW® Graphics Suite 2021 je softverski paket za profesionalni grafički dizajn, ilustracije, prelom, uređivanje fotografija, web-grafiku i web dizajn. U kompletnom grafičkom paketu pronaći ćete sve potrebne alate za izradu profesionalnih vektorskih ilustracija, tipografije, uređivanje fotografija, kolaboraciju i puno više toga.

CorelDRAW Standard 2021 savršeno je rešenje za entuzijaste i male firme kojima je potrebna grafička obrada široke palete materijala – od razglednica i photo bookova, do reklama i grafičkih rešenja za web.

Corel Painter 2021 Učinite prelaz sa tradicionalne na digitalnu umetnost potpuno bezbolnim, i postignite prirodne, profesionalne rezultate za kraći vremenski period, koristeći Painter 2021. Proširite mogućnosti vaše digitalne umetnosti, koristeći fenomenalnu kolekciju najrealističnijih digitalnih Natural-Media četkica na svetu. Eksperimentišite sa raznim umetničkim materijalima kojima veruju svetski profesionalni umetnici, uključujući debele tempere, nežne vodene boje i medije prepune tekstura. Iskoristite mogućnost učenja unutar softvera, kompatibilnost sa Photoshopom, 2.5D teksturalno slikanje, i vodeće alate za foto-crtanje

CorelDRAW® Technical Suite (ranije poznat kao Corel DESIGNER® Technical Suite) predstavlja alat za izradu tehničke dokumentacije. Pruža efikasne i jednostavne tehničke i grafičke alate za precizno crtanje i obradu slike zasnovanih na industrijskim standardima, značajno ubrzavajući dizajn i proizvodne procese. Posebno je pogodan za tehničke posade, ilustratore, dizajnere i arhitekte koji su zaposleni u automobilskoj, vazduhoplovnoj i opštoj proizvodnoj industriji

CorelCAD 2021 Dostupan za Windows i macOS, CorelCAD 2021 omogućava dizajnerima da postignu profesionalne rezultate u 2D crtanju, 3D dizajnu i 3D štampanju. Postignite još bolje rezultate uz novi CorelCAD koji donosi kolekciju snažnih alata za 2D skiciranje i 3D dizajn, koji su osmišljeni upravo za stručnjake u arhitekturi, građevini i proizvodnji. Kreirajte tehničke crteže visokog kvaliteta još brže zahvaljujući poboljšanjima koja ubrzavaju workflow – od rada sa linearnim i kružnim uzorcima pa sve do rada sa dinamičkim blokovima

Corel VideoStudio Pro 2021 Jednostavno, zabavno i lako pretvorite videosnimke i uspomene u film uz VideoStudio Pro 2021. Uživajte u softveru kojeg ćete lako da savladate i još lakše koristite.

Corel PaintShop Pro 2021 Otkrijte svet kreativnih mogućnosti koji će da ožive vaše fotografije i ideje. PaintShop Pro 2021 osigurava široku paletu alata kojima možete da uređujete, poboljšate ili popravite fotografije sada lakše nego inače zahvaljujući tehnologiji veštačke inteligencije. Lako stvarajte zanimljive dizajne i kompozicije pomoću grafičkih alata kojima možete dizajnirati tekst i slikati te ih kombinirati s različitim uzorcima i teksturama.

Za sva dodatna pitanja na temu nabavke COREL proizvoda ili u slučaju da ste zainteresovanu za nabavku proizvoda koji nisu navedeni molimo da nas kontaktirate.